Festivalul Super 2017, cu Proiecții de filme făcute de adolescenți, a început
27 May 2017
Filmul suedez ‘The Square’, laureat al premiului Palme d’Or la a 70-a ediție a festivalului
29 May 2017

Vorba de cultură, în direct de la Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova

 

În perioada 29 mai – 2 iunie, emisiunea „Vorba de cultură” (Radio România Cultural) va însoți, pas cu pas, Festivalul Internațional de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova.

Organizat de Radio România, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României, acest festival dedicat inovației în teatrul radiofonic a ajuns la ediția a V-a și a reușit să își câștige o foarte bună reputație în rândul profesioniștilor. În acest an, 45 de producții din 26 de țări sunt programate în șase zile de audiţii la Marshal Garden Hotel, din 29 mai până pe 3 iunie. Limba oficială a festivalului este engleza, intrarea publicului este liberă și programul poate fi consultat la www.grandprixnova.ro.

Vom transmite în direct deschiderea oficială a festivalului și vom comenta, împreună cu invitații noștri, desfășurarea competiției.

Ascultaţi emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată la Radio România Cultural, de luni 29 mai până vineri 2 iunie, între orele 12:00 şi 12:30. Realizatori, Ema Stere și Attila Vizauer.