Ludwing van Beethoven și Brahms la Sala Radio
26 November 2016
Duelul Viorilor, un proiect Radio România, la Carnegie Hall și la Kennedy Center for the Performing Arts cu prilejul Zilei Naționale
28 November 2016

Azi la Radio România Cultural: Cu…minte de weekend

În ultima duminică de noiembrie vorbim  despre Ziua Națională a României sărbătorită la Târgul de la  Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” din București  și continuăm să cunoaștem români de top. Vorbim despre teatru dar și despre film, despre povești  cu pisici și cu ploi gelatinoase, răsfoim câteva istorii pe scurt încheiem cartea începută ieri și savurăm o porție de artă. De la 10.00. La Radio România Cultural și pe radioromaniacultural.ro.

text foto: Ascunse uneori în simbolistica gnostică creștina care de multe ori a deturnat sensul real al semnelor antice sacre, decriptarea este realizată în acest documentar de 11 personalități din domeniul arheologiei, etnografiei, lingvisticii aparținând institutelor de cercetare din 7 state ale lumii. Unicul motiv al acestui demers științific și cinematografic este găsirea drumului spre un adevăr/sens ce a fost pierdut ori ascuns deliberat. Filmul Niascharian-Taina – o istorie pe scurt  la Cu…minte de weekend!