Prin Bucureștii lui Mircea Eliade
28 March 2017
SPANIA
1 April 2017

Bilet de îmbarcare spre… Iaşi şi apoi către Spania…

De azi ne oprim cale de mai multe ediţii în Iaşi – oraşul marilor idei, al primei mari uniri, al primului spectacol de teatru în limba română, al celei mai vechi universităţi din România. Despre toate aceste superlative am vorbit  însă cu altă ocazie. Facem o primă oprire la unul dintre muzeele Complexului Muzeal Naţional Moldova mai precis la Muzeul „Poni – Cernătescu” şi apoi o pornim către Palatul Culturii emblema oraşului şi a întregii Moldove  care de un an s-a redeschis publicului.

* * *

T​raseul pe care vi-l propunem în minutele alocate călătoriei noastre în jurul lumii, este Spania – destinaţia de vacanţă unde aproape la tot pasul se găsesc atracţii turistice interesante. O realitate ce a făcut ca această ţară să fie una dintre cele mai vizitate locuri din lume, fapt pentru care ne vom întâlni aici timp de mai multe ediţii.

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi 1 aprilie 2017, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.