Azi la Radio România Cultural: Călătorie în jurul lumii – Sâmbătă 25 mai ora 19
23 May 2019
Bilet de îmbarcare spre… Pojorâta şi mai apoi… către Thailanda, la Bangkok şi Ayutthaya
26 May 2019

Bilet de îmbarcare spre… Moldova şi mai apoi… către Thailanda, la Bangkok

Ion Grămadă este proprietarul uneia dintre cele mai interesante colecţii etnografice din Moldova, care numără peste 7.000 de piese şi este găzduită, la domiciliul colecţionarului, într-o casă ţărănească veche de două secole, dar şi în mai multe anexe, multe dintre acestea construite în ultimii ani şi în care sunt prezentate îndeletniciri tradiţionale din zonă.

* * *

Imediat ce părăsim teritoriul României, vom merge în ţinutul celor o mie de culori. Cu alte cuvinte, vom face cunoştinţă cu Thailanda  – supranumită şi „Ţara zâmbetelor”, datorită ospitalităţii cu care sunt întâmpinaţi turiştii. Mai precis, vom ajunge la Bangkok.

Aşa că dacă vreţi o vacanţă de neuitat (printre plaje de nisip şi temple), cu peisaje frumoase, specialităţi culinare tradiţionale, dar şi unde să cunoaşteţi cultura unui popor cu o istorie interesantă, rămâneţi alături de noi.   

* * *

Vă aşteptăm astăzi, 25 mai 2019, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.