Bilet de îmbarcare spre… Vatra Dornei şi mai apoi… către Arhipelagul Insulelor Baleare (Spania), unde vom vizita Palma de Mallorca
20 April 2019
Bilet de îmbarcare spre… Ţara Dornelor şi apoi către Italia, la Padova
27 April 2019

Bilet de îmbarcare spre… Ţara Dornelor şi mai apoi… către Insulelor Canare (Spania)

Ştiaţi că Ţara Dornelor este singurul loc din România unde se produce şvaiţerul ? Vă oferim o fărâmă de gust al Dornelor cu ajutorul unui producător local. În rest… schi, alpinism, zbor cu parapanta, rafting, echitaţie, cicloturism şi lista tipurilor de turism în Ţara Dornelor şi a modalităţilor de petrecere a timpului liber poate continua.

* * *

Ne odihnim o clipă apoi mergem mai departe, către Spania, mai precis ne vom deplasa într-o zonă tropicală la vest de Maroc, formată din mai multe insule (care din punct de vedere administrativ aparţin Spaniei, iar geografic de Africa). Aici vremea este întotdeauna frumoasă şi însorită, fapt pentru care, arhipelagul a fost numit încă din Antichitate (de către romani), „Insulele Fericite”. Mai precis, vom vizita Insulele Canare.

Ridicate din mare, cu ceva milioane de ani în urmă (sub forma unor vârfuri vulcanice), Insulele Canare oferă numeroşilor turişti, care le aleg drept loc de vacanţă, forme variate de petrecere a timpului liber: de la staţiunile gălăgioase din Gran Canaria sau Tenerife, până la sătucurile liniştite din La Gomera sau El Hierro

* * *

Vă aşteptăm să ne fiţi alături, astăzi 21 aprilie 2019, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.