Orașul în lume
11 October 2018
OLANDA: ROTTERDAM
13 October 2018

Bilet de îmbarcare spre… Tulcea şi apoi către Olanda, în Rotterdam…

Situat în apropierea falezei oraşului, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării formează, alături de alte două muzee, moscheea musulmană şi alte clădiri de patrimoniu aflate în vecinătatea sa, centrul cultural al oraşului Tulcea. Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării are misiunea de a informa şi educa localnicii şi turiştii asupra valorosului patrimoniu natural şi socio-cultural al Deltei Dunării, de a promova acest patrimoniu în ţară şi străinătate, şi de  ce nu, de a crea o alternativă mai atractivă în procesul de educaţie a tinerilor.

 

* * *

 

Apoi, părăsim teritoriul României, pregătiţi pentru o nouă călătorie în jurul lumii,  spre Olanda. Un loc plin de atracţii turistice şi istorice. Astăzi, vom vizita Rotterdam, unul dintre cele mai mari porturi din lume. Aici veţi găsi o viaţă de noapte incitantă oferită de cluburi vestite, dar şi arhitectură modernă interesantă, precum şi o avalanşă de activităţi culturale.

 

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi 13 octombrie 2018, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.