AUDIO Muzeul Crama 1777
15 April 2019
Bilet de îmbarcare spre… Ţara Dornelor şi mai apoi… către Insulelor Canare (Spania)
21 April 2019

Bilet de îmbarcare spre… Vatra Dornei şi mai apoi… către Arhipelagul Insulelor Baleare (Spania), unde vom vizita Palma de Mallorca

Vatra Dornei este oraşul apelor minerale, al legendelor şi al răsfățului. După ce îi vizităm muzeele mergem la Dorna Arini, una dintre cele mai frumoase localităţi din jurul oraşului acolo unde o iniţiativă particulară a dat naştere unui loc în care asculţi poveşti cu rosturi şi atitudini de demult.

* * *

Ne continuăm apoi călătoria de data aceasta în jurul lumii. Astăzi ne vom îndrepta către Spania, în Palma de Mallorca, cunoscută drept capitala Arhipelagului Insulelor Baleare, situată în bazinul Mării Mediterane (aproape de faimoasa Insulă Ibiza). Un loc deosebit de atractiv, cu un climat mediteranean şi peisaje minunate, plaje largi de nisip, atmosferă cosmopolitană, atracţii turistice şi culturale.

* * *

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, astăzi 20 aprilie 2019, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.