VOCE, EMOȚIE, EVADARE de Sărbători – Pasărea albastră de Maurice Maeterlinck
24 December 2020
Bucuria, emoțiile și miracolul unui spectacol de teatru le regăsim pe Scena Digitală a Naționalului din Sibiu
24 December 2020

„Ce se întâmplă cu iubirea?”, un cadou pentru toți cei care au avut vreodată de spart o limită

Un performance work in progress prezentat în cadrul seriei TEATRELLI ”Spectacole independente invitate în premieră” este disponibil gratuit pe pagina de Facebook și pe site-ul Teatrelli (secțiunea Spectacole online) între 25 decembrie (ora 11.00) și 3 ianuarie 2021 (ora 23.00).

2020 va rămâne în istorie ca an pandemic, dar el a fost mai mult decât atât. A fost anul în care ni s-a pus sechestru pe răspunsurile de tip fast food și am fost nevoiți să ne băgăm în bucătăria interioară și să ne gătim altele noi, din întrebările rămase prin cămară. “Ce se întâmplă?” poate că a fost întrebarea pe care ne-am pus-o cel mai des. “Ce se întâmplă cu mine, cu noi, cu lumea?”

„Ce se întâmplă cu iubirea?” este rezultatul unor căutari. Ana Maria Iana a scris un text și l-a pus pe masă, Ștefan Vasilescu a zis “hai să-l facem” și a urmat un exercițiu de încredere reciprocă din partea celor care s-au alăturat proiectului: actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu și echipa FOTOPUNCT. – Alina Calotă, Bogdan Botofei, Vlad Dobrescu și Roberto Stan.

Vorbim despre un efort artistic făcut independent, din pasiune, într-o perioadă în care arta a trebuit să crească pe sub pietre și să spargă betonul ca să iasă la lumină. Iar rezultatul este un cadou pentru toți cei care au avut vreodată de spart o limită, de îndoit o gratie, de depășit un obstacol.
Este un dar pe care acești creatori independenți îl aduc publicului cu ocazia Crăciunului, alături de Teatrelli – în cadrul seriei de „Spectacole independente invitate în premieră”.