Radu Jude va fi omagiat la Festivalul La Rochelle Cinéma
15 April 2021
Dialoguri teatrale @ODEON, un nou sezon
15 April 2021

“Cercurile încrederii”, un spectacol despre maturizare, LIVE, la Teatrul Național din Timișoara

Teatrul Național din Timișoara a ales să marcheze Ziua Mondială a Artei cu un spectacol care definește întru totul modul în care teatrul funcționează ca un catalizator al rețelei emoționale și intelectuale care alcătuiește societatea și, în realitate, pe fiecare dintre noi.

Joi, 15 aprilie, ora 19.00, Teatrul Național din Timișoara va transmite în direct spectacolul „Cercurile încrederii” de Radu Popescu, în regia Mihaelei Lichiardopol, pe canalul său Youtube și pe site-ul www.tntimisoara.com.

Spectacolul are la bază la textul câștigător al Concursului Național de Dramaturgie, un proiect al Teatrului Național care, la rândul său, își propune să contureze un traseu dramaturgic definibil în realitatea românească și în coordonatele specifice pe care le oferă comunicarea dramaturg – regizor – actor.

„Cercurile încrederii” este un spectacol despre maturizare, nu doar a personajelor – cinci liceeni dintr-o trupă de teatru școlar, puși în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă –, ci și despre procesul de maturizare pe care ar trebui să-l traverseze o întreagă societate prea puțin atentă la nevoile noii generaţii.
Fotografii realizate de Adrian Pîclișan.