Începe Festivalul de Film de la Roma
13 October 2016
DILEMA VECHE LA TIMPUL PREZENT – Cinema acolo sus mă iubește
13 October 2016

Dăm jos bulina!

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 16:00, vă invităm la momentul simbolic în care vom da jos bulina de pe clădirea Teatrului Nottara, care închide un capitol de 20 de ani din istoria noastră şi deschide un altul, care sperăm să îi convingă pe spectatori să vină cu încredere în sălile noastre.
 
Imobilul în care se află Teatrul Nottara nu mai figurează în acest moment pe lista clădirilor cu bulină roşie, după ce, ca urmare a  actualizării expertizei efectuate în 1997, prin cele mai moderne mijloace, s-a constatat că acesta nu se încadrează în clasa I de risc seismic.
 
Sălile din Bd. Magheru s-au redeschis oficial luni, 10 octombrie, în prima zi a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, după ce au stat închise aproape un an de zile, până la clarificarea stării reale a constucţiei.
 
Vom sărbători căderea bulinei printr-o petrecere stradală, în cadrul evenimentului stradal FESTInuntă cu surprize, unde am pregătit orchestră, covor roşu, miri şi mirese, baloane, tombolă cu premii şi multă veselie.