HAMLET ÎN SOS PICANT – de la Chișinău, la București
7 January 2022
A murit actorul Sidney Poitier
7 January 2022

„Dispariții”, premiera cu care TAM începe anul 2022

La început de an, Teatrul „Andrei Mureșanu” lansează o nouă o premieră. Este vorba despre spectacolul „Dispariții”, realizat după un text scris de Elise Wilk, în regia lui Cristian Ban.

În stilul său caracteristic, care combină armonios umorul cu notele serioase, regizorul Cristian Ban aduce în fața publicului povestea unei familii de sași din România, pe care contextele valabile în anumite momente ale parcursului său existențial o obligă să trăiască separat.

Spectacolul va fi o întâlnire foarte intimă între public și povestea unei familii de sași din România, începând cu 1944 până în prezent. E un text foarte special și mă bucură că, după mulți ani în care am căutat să lucrăm împreună, colaborarea cu Elise se întâmplă tocmai la Sf. Gheorghe, cu trupa cu care aș avea curaj să fac orice spectacol”, spune regizorul Cristian Ban.

Personajele vor fi interpretate de o parte din actorii TAM, respectiv: Elena Popa, Anca Pitaru, Mădălina Mușat, Sebastian Marina, Costi Apostol și Iulian Trăistaru. Scenografia este semnată de Irina Chirilă, iaranimațiile din spectacol au fost realizate de Ordog Gyarfas Agota.

Premiera va avea loc vineri, 14 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala Arta a Teatrului „Andrei Mureșanu”.

Accesul în sala de spectacole se va face în conformitate cu restricțiile impuse la nivel regional.

Cei interesați își pot achiziționa biletele accesând următorul link: https://www.eventim.ro/…/disparitii…/performance.html