Filme în avanpremieră națională la ediția a X-a Dracula Film Festival
30 September 2022
Ziua Filmului Spaniol la Institutul Cervantes Proiecția filmului Moartea unui biciclist, în regia lui regia Juan Antonio Bardem, recompensat cu Premiul Criticii la Festivalul de Film de la Cannes din 1955
3 October 2022

Două noi comedii, în premieră la Teatrul În Culise

 

În octombrie, Teatrul În Culise continuă seria de premiere cu două spectacole pline de amuzament. Pentru că umorul încălzește sufletul și liniștește minea, te ajută să evadezi din realitatea uneori sumbră și-ți oferă ocazia să te joci. Așa că luna aceasta aduce publicului iubitor al genului două producții noi, care promit să distreze și să amuze spectatorii. Așadar, să plouă cu… comedie!

  • 2 octombrie: All you need is LUV – o comedie despre dragoste
  • 9 octombrie: Originea lumii – o comedie despre un bărbat a cărui inimă nu mai bate

 

All you need is LUV

O comedie pasională care îți demonstrează că iubirea e tot ce contează. Doi prieteni din facultate se reîntâlnesc după ani și ani pe un pod unde ajung să-și schimbe unul altuia viețile. Vali, un inadaptat obosit să caute sensul existenței, își dorește să scape de această povară și e pregătit să se arunce. Prietenul său Mihnea, un bărbat de succes obișnuit să câștige tot timpul, ajunge pe aceeași margine a prăpastiei din cauza celor două iubiri între care se împarte – cea caldă și confortabilă de acasă și cea nouă, incitantă, trăită prin hoteluri. Cei doi bărbați care-și plâng de milă unul altuia ajung totuși la o soluție pentru fericire, când în peisaj apare Elena, soția lui Mihnea.  Un spectacol plin de pasiune, care îmbină umorul absurd și comedia tipică Broadway cu o poveste despre iubire, așa cum o trăiesc uneori cuplurile din zilele noastre.  Un triunghi al căutărilor și o farsă comică a vieții, care vorbește sincer despre dragoste, sens, viață și moarte.

All you need is LUV, o adaptare după Murray Schisgal, cu Iulia Alexandra Neacșu, Dorin Enache și Radu Catană, regia Laura Ducu, Scenografie Marius A. Stănică și Mădălina Matei.

Originea Lumii

O comedie de situație lipsită de inhibiții. Într-o zi oarecare, un bărbat descoperă că inima sa, pur și simplu, nu mai bate. Neștiind ce se întâmplă, el cere ajutorul soției obsedate de spiritualitate, precum și celui mai bun prieten al său, un medic veterinar frustrat și plictisit de viață. Comedia se dezlănțuie și lucrurile o iau cu adevărat razna, când în poveste apare un guru misterios, care-i face o propunere mai mult decât ciudată, pe care bărbatul este obligat să o îndeplinească. Asta dacă nu vrea să moară în trei zile…

Originea lumii este o comedie de situație, un spectacol plin de umor, care te face să-ți spui în gând: „ce bine că nu mi s-a întâmplat mie!”. În spectacol joacă Bogdan Iacob, Cristiana Ioniță, Radu Catană, Claudia Ene și Grațiela Popa. Regia este semnată de Adam S. Q. David.

Programul integral pentru luna septembrie, dar și mai multe detalii despre spectacolele Teatrului În Culise găsiți pe www.teatrulinculise.ro.

 

Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.