TEATRU ȘI FILME ROMÂNEȘTI: “Ciuleandra” (1985)
15 October 2016
Carina în drumul spre casă – teatru în şcolile din Bucureşti
16 October 2016

Făt Frumos cu Moț în frunte

Începând din 16 octombrie 2016, în fiecare duminică dimineaţă, Magicianul Poveştilor împreună cu asistenţii lui vă dau întâlnire în lumea magică a Poveștilor noastre.

În prima dintre aceste duminici din stagiunea 2016-2017, pe 16 octombrie adică, în scenă va intra Făt-Frumos cu moţ în frunte.

Magicianul Poveştilor îi roagă pe copii să fie pregătiţi să urce pe scenă alături de actorii mari, pentru că unul dintre ei va fi ales Făt-Frumos cu moţ în frunte şi una dintre fete va fi Prinţesa care îl farmecă.

“În această stagiune vom încerca să vă prezentăm cât mai multe spectacole cu dramatizări după Poveştile Noastre, ale Românilor, spuneMagicianul Poveştilor. Nu vor lipsi din perioada următoare nici evenimentele de Halloween, de Ziua Lupului, Poveştile de Crăciun… Cei mici se vor întâlni cu lumi fascinante şi personaje fantastice din mitologia populară, cu Zmei, Vrăjitoare, Balauri, Cai fermecaţi şi multe alte personaje fantastice.

Dragi Copii, duminică de duminică, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, Magicianul Poveştilor vă aşteaptă să aflaţi Poveştile Noastre şi să deveniţi Eroi de Poveste!