Alexandru Mihai Popa: „Cândva am ales meseria de actor în locul celei de mecanic de locomotivă”
17 August 2017
Teatrul „Stela Popescu” îl duce pe Dl. Goe la joacă, la Edenland
18 August 2017

Filmul romanesc ‘Octav’, cu Marcel Iures in rolul principal, va avea Premiera de Gala pe data de 4 octombrie

Filmul romanesc ‘Octav’, cu Marcel Iures in rolul principal, va avea Premiera de Gala pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.

La eveniment va participa intreaga echipa, alaturi de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producatorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si actorii din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Stefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biris, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

Publicul prezent va fi intampinat, inca de la intrare, cu o inedita expozitie de fotografie, realizata in premiera pentru Romania, in care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinara pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagonistii din ‘Octav’ in diferite ipostaze inca din primii ani de viata, pana in prezent.

Biletele la Premiera de Gala sunt puse in vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/premiera-de-gala-a-filmului-octav-bucuresti-sala-palatului-470627/event.html 

Pretul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III).

Filmul ‘Octav’ este clasificat cu AG (Audienta Generala).

Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproductie Romania ? Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi.

Lansarea oficiala in cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se gasesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav

Credit foto: Adi Marineci