Actorul Ken Kercheval, interpretul personajului Cliff Barnes din serialul ”Dallas”, a decedat la 83 de ani
25 April 2019
DOCUMENTAR: Iisus Hristos în istoria cinematografiei – filme-etalon, regizori cu har, actori providenţiali
27 April 2019

Gala Premiilor UNITER, ediția a 27-a pe 13 mai, la Teatrul Național Cluj-Napoca

Gala Premiilor UNITER străbate anul acesta 444 km și ajunge la Cluj-Napoca. Un oraș tânăr în spirit, dar totodată, un important loc al istoriei treatrale, în care am ales să prezentăm teatrul românesc de azi. Acum, în 2019, anul în care oamenii de teatru din România sărbătoresc un moment istoric și cultural deosebit – 100 de ani de la nașterea Teatrului Național Cluj-Napoca, 100 de ani de la inaugurarea, în Piața Avram Iancu, a celei mai importante instituții teatrale din Transilvania. 

Spectacolul Galei are loc în data de 13 mai, cu începere de la ora 22.00 în Sala Mare a Teatrului Național Cluj-Napoca şi va fi transmis în direct pe TVR1, Radio România Cultural, prin livestreaming pe www.uniter.ro și www.tvr.ro, şi va fi preluat de pagina de facebook UNITER.

Până atunci, vă invităm să-i cunoaşteţi pe artiştii nominalizaţi! Începând de mâine, pe www.uniter.ro şi pe pagina de facebook, vă vom ţine la curent zi de zi cu informații noi, ştiri, interviuri, testimoniale video, mesaje de susținere pentru nominalizați, votul publicului.

Mâine, 26 aprilie, lansăm campania de promovare video a Galei Premiilor UNITER şi vă prezentăm artiştii aflaţi în competiţie pentru cele 11 categorii de premii ale acestei ediţii.

Vă invităm să participaţi activ la toate etapele campaniei: 

  • Artiştii în competiţie!
  • Pentru tine cine e câştigătorul? Susţine-ţi favoritul tău prin vot online din 2 mai pe site-ul www.uniter.ro. O campanie online independentă de decizia juriului.
  • În 13 mai află câştigătorii!

Tot din 2 mai, site-ul UNITER şi pagina de facebook vor lansa mesaje de susţinere prin care artiști colegi de scenă ai nominalizaților îi încurajează pe cei aflaţi în competiţie pentru trofeul UNITER.

*

11 premianţi, 33 de nominalizaţi şi peste 300 de invitaţi din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi în data de 13 mai la Teatrul Național Cluj-Napoca pentru a sărbători performanţa în Teatrul românesc.

UNITER

25 aprilie 2019

Producător:

UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA – UNITER

Eveniment susținut de:

Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca

Proiect cultural finanţat de:

Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

Co-producător:

Televiziunea Română

Sponsor principal:

Raiffeisen Bank

Partener principal:

Farmexim

Partener special:

UniCredit Bank

Sponsori:

FARMEC

BANCA TRANSILVANIA

BORSEC

DOMENIILE BLAGA

Partener instituțional:

Teatrul Național Cluj-Napoca

Partener de tradiţie:

Societatea Română de Radiodifuziune

Parteneri:

Fundaţia ANONIMUL

Consiliul Britanic

Centrul Român ITI

Parteneri media:

RFI

Ziarul Metropolis

Partener de monitorizare:

MediaTRUST