Surprize la Teatrul Coquette
14 September 2016
Gabriela Firea: “vom infiinta cate un teatru in fiecare sector al Bucurestiului”
14 September 2016

Horaţiu Mălăele închide stagiunea de „Teatru în TVR”

„Sunt un Orb”, revine în 18 septembrie la „Teatru în TVR”, cu un recital ce închide stagiunea în aer liber.

Casa de Producție TVR, împreună cu Asociația Culturală Spectaculis, prezintă, la cerea publicului, în cadrul proiectului „Teatru in TVR”, recitalul „Sunt un Orb”, one man show-ul unuia dintre cei mai îndrăgiți actori români, Horațiu Mălăele.

Farseur de vocație, înzestrat cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele se află într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu, sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol, în cadrul căruia autori atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți cu naturalețe și în cheie proprie de geniul comic, Horațiu Mălăele.

Convins că râsul va mântui lumea, artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat. După mai bine de zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, actorul vine, la cererea publicului și pe scena amenajată în cadrul proiectului „Teatru în TVR”, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obișnuit, „pericol de râs in hohote“.

„Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălalele.

Pensionarii şi studenţii beneficiaza de o reducere de 20% la preţul biletelor.

Biletele cu reducere se pot cumpăra numai de la Unirea Shopping Center, etaj2, standul Ticketnet. Casa de bilete este deschisă de luni până duminică, de la 10:00 la 21:30.

Biletele pot fi achiziționate de la standul Ticketnet din Unirea Shopping Center – etj.2, Librăria Mihai Eminescu, agențiile TUI TRAVEL CENTER și Eurolines, sau online prin: www.ticketnet.ro [1], www.bilet.ro [2] şi www.ticketstore.ro [3].

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00.