Cele mai iubite filme pentru copii vin la București în competiția KINOdiseea Junior!
28 October 2016
FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU, editia a 26-a – Program – ziua a IX-a
29 October 2016

Intalnire cu celebrul Lev Dodin – in FNT, la Bucuresti

«Livada de visini este piesa cea mai tragica a lui Cehov, care s-a impus in timp, insa, ca una dintre cele mai mari comedii, (…) comedia istoriei, in care personaje suntem noi. Si in care viata devine parte a istoriei» – sunt cuvintele regizorului rus Lev Dodin, invitat special al celei de-a 26-a editii a Festivalului National de Teatru.

Celebrul regizor se afla de ieri in Bucuresti, alaturi de scenograful Aleksander Borovsky si impreuna cu trupa de actori si tehnicieni ai Maly Drama Teatr din Sankt Petersburg. 

Spectacolul Livada de visini”, productie a Teatrului Maly Drama – Théatre de l’Europe, va incheia editia 2016 a Festivalului National de Teatru.

Va anuntam pe aceasta cale ca la finalul reprezentatiei din data de 30 octombrie, incepand cu orele 22:00 (aproximativ), va avea loc, in foaierul „Tapiserii” al Salii Mari a Teatrului National „I.L. Caragiale” din Bucuresti, o intalnire deschisa publicului cu regizorul spectacolului, Lev Dodin.

Suntem extrem de bucurosi ca putem oferi spectatorilor „Livezii…” privilegiul acestei discutii la cald, incarcate de emotia spectacolului.

Participarea la intalnire este libera, deschisa spectatorilor ambelor reprezentatii (29 si 30 octombrie, de la orele 19.00, TNB, Sala Mare).