Ziua internațională a animației
28 October 2016
Cele mai iubite filme pentru copii vin la București în competiția KINOdiseea Junior!
28 October 2016

‘Iubește-mă… AMERICA!’ de Claudia Motea & AL.G.Croitoru

Teatrul Arte dell’ Anima vă invită sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18:00, la un spectacol de gală — ‘Iubește-mă… AMERICA!’ de Claudia Motea & AL.G.Croitoru

‘Iubește-mă… AMERICA!’ evocă povestea fascinantă a unei actrițe din Romania, Stela, care proaspăt ajunsă pe meleagurile Americii, întâmpină peripețiile de adaptare, specifice oricărui emigrant din lume.

În rolul principal, Stela, actrița cântă, dansează, vorbește cu Statuia Libertății, devine înger păzitor îngrijându-și aripile, prăfuite uneori, mănâncă stele cu iubitul ei, trăind sentimentul libertății în plin New York. De pe scenă Stela interacționează cu celelalte șapte personaje de pe ecran.

Spectacolul a fost premiat în America și în România cucerind publicul spectator atât prin conceptul său inedit de teatru-film, fiind o îngemănare între arta teatrală și arta filmică, cât și prin jocul actriței româno-canadiene Claudia Motea, care interpretează nu mai puțin de opt personaje cu vârste între 25-80 de ani, sub bagheta regizorală a maestrului AL.G.Croitoru.

La sfârșitul reprezentației, fiecare spectator se va regăsi cu siguranță în povestea Stelei, înțelegând de ce, în cronici, Claudia Motea este numită Giulietta Masina a zilelor noastre.

Preț bilet: 30 lei

Bilete și rezervări la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima — 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima.