Teatrul de Artă București prezintă un spectacol în Premieră și un spectacol în Competiție la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe
17 September 2016
Se apropie Festivalul de Scurtmetraje TIMISHORT
18 September 2016

Kepler – 438b – o nouă premieră la Teatrul Odeon din Bucureşti

Teatrul Odeon anunta premiera mondială a piesei Kepler – 438b  de Guillem Clua. Următoarele reprezentații au loc pe 18, 24 şi 25 septembrie 2016.
Regia: Bobi Pricop
Scenografia: Velica Panduru
Cu: Dan Aștilean, Mihai Smarandache, Ioana Anastasia Anton și
Cezar Antal/ Alexandru Potocean
Kepler – 438b, realizat în cadrul proiectului european Fabulamundi. Playwriting Europe, este un spectacol multimedia care foloseşte şi o instalaţie video de procesare şi transmisie live dintr-un spaţiu adiacent sălii de spectacol.
Acțiunea are loc într-un timp nedeterminat din viitor, la sediul Națiunilor Unite din New York, unde reprezentanți ai Republicii Malvati, al cărei teritoriu aproape că a dispărut din cauza schimbărilor climatice, le cer statelor membre o insulă pentru a-și clădi o nouă țară. Împletind comedia, melodrama, analiza politică și mitologia, piesa povestește aventurile președintelui și ale delegației sale diplomatice, care se confruntă cu situații suprarealiste pe măsură ce întâlnesc delegați ai diverselor națiuniț în încercarea de a-și asigura un viitor ca popor și ca familie.
Raluca Rădulescu: