Actorul Christopher Plummer a murit
5 February 2021
„Gemma Habibi”, de Robert Prosser, o combinație neobișnuită de literatură și muzică
8 February 2021

„Lampio şi grăuntele de lumină”, o poveste pentru copii despre minunata lume a prieteniei și fascinația fanteziei

„Lampio şi grăuntele de lumină”, o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii de Victoria Pătraşcu, este oferta Teatrului „Stela Popescu” pentru cei mici, sâmbătă, 13 februarie. Spectacolul se va juca la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 11.00.

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumină? Și uite așa apar miracolele, magia, prietenii, provocările, iar căutările micului personaj nu se opresc până nu își descoperă adevărata menire în viață.

Copiii de toate vârstele sunt așteptați să îl vadă pe micul Lampio într-o poveste despre curaj, hotărâre, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, acolo unde trăim cu toții cele mai importante transformări. Alături de Lampio, îi veți întâlni și pe alți licurici, fiecare cu daruri și calități surprinzătoare, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul prieten Lampio trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.

Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoaștere și perseverență. Lampio și grăuntele de lumină inspiră, înalță și schimbă. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor, pentru că, nu-i așa, ”poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!”.

Biletele se pot cumpăra de la: http://www.mystage.ro/spectacole/lampio-si-grauntele-de-lumina-871.

Pentru mai multe informații accesați www.teatrulstelapopescu.ro, www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial, www.instagram.com/teatrulstelapopescu.