SĂRBĂTOARE ÎN FAMILIA NOTTARA – aniversare Ion Haiduc
1 December 2017
PREMIERĂ la Radio România Cultural: Diamantele sunt cărbuni care s-au pus pe treabă de Paweł Demirski
3 December 2017

MIMAGINABIL Journey | Spectacol de muzică și pantomimă


cu Alexandru Pribeagu (actor mim) si Nidal Stefan (muzician)
5 decembrie 2017, orele 19.30 la Journey PUB (str. George Enescu nr. 25, in Piata Romana)

FB: https://www.facebook.com/events/298758780615036

* Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286 si in limita a 100 de locuri disponibile. Biletul de participare la spectacol: 30 RON. Studentii beneficiaza de reducere 50%.

____Mimaginabil Journey______
Uitându-ne la ce se întâmplă în jurul nostru rămânem des fără cuvinte așa că am ales să ne exprimăm prin sunet și mișcare. Alexandru Pribeagu este corpul ideii, iar Nidal Stefan este haina de sunet cu care se îmbracă.

Ghid de supraviețuire în lumea moderna
sau
Proverbe și mișcători

Știm cu toții că a fi și-atât a devenit o munca în sine. Uneori ne simțim pierduți sau singuri și n-avem de ce să ne agățăm dar nu vă ingrijorați! Vă oferim soluții temporare pentru probleme veșnice! Sau era invers… Oricum, hai în locul în care în orice clipă te poți bucura de un moment.

_____Nidal Stefan, chitară____
Nidal Ştefan este sound designer şi compozitor. Este intuitiv, autodidact si însetat de cunoastere, mereu în căutare de universuri sonore noi şi forme prin care să le exprime. Dorinţa lui este să cunoască cât mai multe dintre feţele muzicii.

____Alexandru Pribeagu, mim____
Alexandru Pribeagu este un actor şi artist mim. A studiat, jucat şi predat teatru şi pantomimă la Paris. Întors în Bucureşti, pe meleagurile natale, a creat alături câţiva prieteni Asociaţia Imaginabil. Pe scenele din Bucureşti, Alexandru işi doreste să facă publicul să viseze aşa că ne propune spectacole de pantomimă, un gen teatral în care expresia se realizează prin mişcări corporale şi gesturi.

____Asociatia Imaginabil______
https://www.imaginabil.ro/
Imaginabil este o asociaţie culturală care sprijină creaţia artistică şi promovează valorile culturale. Considerăm că imaginaţia este motorul creaţiei şi de aceea prin toate activităţile pe care le realizăm încercăm să stimulăm în publicul nostru gustul creativităţii şi dezvoltării imaginaţiei. Organizăm evenimente culturale, cursuri şi ateliere în domeniile artistice : arte plastice, teatru, film şi animaţie,muzică.

Rezervari: 0752 285 286 – Journey Pub 
Preț bilet: 30 RON
Studenții au parte de o reducere de 50%

* Participarea la eveniment se face in baza unei rezervari telefonice la numarul 0752 285 286 si in limita a 100 de locuri disponibile.

Parteneri media: Asociatia Imaginabil, RRC Orasul Vorbeste, Radio Guerrilla, Literaturapetocuri.ro, Mamapetoc.ro, UrbanThings.com, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro