Falsurile din lumea artei pot fi depistate cu ajutorul inteligenței artificiale. Carina Popovici, fondatoarea Art Recognition, la Născut în România (13 noiembrie, ora 16.00)
10 November 2021
Născut în România – sâmbătă, 27 noiembrie, ora 16 Invitată: Mihaela Sălăjan, stabilită pe insula Gotland din Suedia
26 November 2021

Născut în România – 20-21 noiembrie 2021 – Și nu uitați: un gram de prevenţie echivalează cu o tonă de medicamente!

fabc.ro

 
 
„Are nevoie de tine. Vorbește cu ea!”, campania de prevenție a cancerului de sân și omul care a inițiat-o: Cezar Irimia, președintele FABC, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (https://fabc.ro/) din România.

Educația rămâne de bază! Nu avem educație, nu avem sănătate!, spune Cezar Irimia, invitatul emisiunii Născut în România din 20 noiembrie a.c. 

Cel care, cu încăpățânare, continuă să organizeze campanii de educație sanitară și de depistare cât mai precoce a cancerului de sân. Despre una dintre acestea, „Are nevoie de tine. Vorbește cu ea!” – pe larg, în ediție din 21 noiembrie a.c., invitați, alături de Cezar Irimia, dr. Victor Titirez, chirurg, specializat în chirurgie onco-plastică și reconstructivă a sânului și Ana Niculescu, studentă la UMF Carol Davila din București.

 

20 și 21 noiembrie a.c., Radio România Cultural și www.radioromaniacultural.ro, de la ora 16.00, realizator Corina Negrea.

20 noiembrie 2021

 

21 noiembrie 2021