„Eu nu am încercat să interpretez un personaj, ci să recreez un destin”, spune regizorul Marian Crișan despre BERLINER
25 February 2021
PORTRET: 50 de ani de la moartea lui Fernandel, unul din cei mai mari comici ai filmului
26 February 2021

„Ne-am sărutat după sfârșitul lumii” este o poveste, spusă în șoaptă, despre începutul iubirii

Teatrul Masca are premiera spectacolului „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii” sâmbătă, 27 februarie, de la ora 19.00. Este o poveste de dragoste. Una pe care nici sfârșitul lumii nu o poate rupe, nu o poate risipi!

Pe o planetă distrusă de un cataclism scăpat din frâu, apar din dărâmături două ființe care se confruntă imediat cu noul mediu, extrem de ostil, dar care nu poate înăbuși dorința de a trăi. Nu! Nu este o poveste despre sfârșitul lumii, ci una spusă în șoaptă, despre începutul iubirii! Este o poveste despre acea formidabilă forță a naturii care este îmbrățișarea dintre un bărbat și o femeie, semnul indestructibil al Speranței, al Frumosului, al Zâmbetului!

Mihai Mălaimare montează acest spectacol tulburător cu numai doi actori. El și Ea sunt singurele ființe necesare și suficiente pentru ca, din cenușa unei lumi distruse, cei doi să inventeze, cu ajutorul iubirii, cuvântul „Mâine”.

„Dacă Apocalipsa se va împlini – și nu prea văd cum am putea-o ocoli de vreme ce este stârnită și aruncată ca o anatemă asupra lumii de către oamenii înșiși – îmi place să mă gândesc că peste câteva milioane de ani, când Pământul va fi din nou locuibil, niște neliniștiți vor descoperi cu uimire sub un strat colosal de nisip, umbrele a două ființe – un bărbat și o femeie – care se țin strâns în brațe și se sărută”, Mihai Mălaimare.

Următoarea reprezentație va fi duminică, 28 februarie, ora 19.00. Biletele se pot cumpăra de pe platforma myStage: www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652.
Participarea la spectacol se va face conform reglementărilor în vigoare. Spectacolul nu este recomandat sub 16 ani. Mai multe informații pe: www.masca.ro.