TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII “ABRACADABRA” vă invită la Carnavalul Primăverii
28 April 2017
DOCUMENTAR: Actrița Maia Morgenstern împlinește 55 de ani
1 May 2017

Pe lacul auriu, o nouă premieră la Bulandra

Noul nostru spectacol care va avea premiera in 20 si 21 mai, iar avanpremiera pe 4, 5 si 7 mai, la Sala Toma Caragiu, Icoanei la ora 19.00.
PE LACUL AURIU

de Ernest Thompson
Traducere: Radu Beligan și Liviu Dorneanu
Adaptare: Dinu Cernescu

Cu: Virgil Ogășanu, Valeria Ogășanu, Ana Ioana Macaria, Lucian Ifrim, Alin Potop

Regia artistică: Dinu Cernescu
Scenografia: Maria Miu

Doi bătrâni, o casă și un lac. Superficial doar atât conține piesa. Când însă intri în spațiul ei interior, descoperi cât de bogată este. De 50 de ani Kate îl iubește pe Tom, bărbatul ei; Claudia, fiica lor, luptă pentru dragostea lui Tom care ar fi dorit un băiat. Billy, copilul bezmetic al lui Bill caută și el dragostea familiei lui. Bill se va căsători cu Claudia și toate conflictele se vor liniști, acolo, la malul lacului.
Spectacolul nostru se vrea o oază de zâmbete, de dragoste și de liniște într-o lume anormală care ne înconjoară.
În final cred că toți am dori să rămânem acolo, pe malul lacului auriu. (Dinu Cernescu, regizor)

Textul piesei On golden pond a stat la baza scenariului filmului cu același nume realizat în 1981 de Mark Rydell (cu Katharine Hepburn, Henry Fonda și Jane Fonda în rolurile principale) autorul Ernest Thompson fiind distins cu premiul Oscar pentru scenariul original, iar Katharine Hepburn și Henry Fonda cu Oscar pentru cei mai buni actori.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale Teatrului Bulandra deschise zilnic între orele 12.00 și 20.00 și online pe www.eventim.ro