Planeta Radio. Izvoare de filosofie O viață dedicată filosofiei. Convorbire cu profesorul și filosoful Mircea Flonta (II)
27 May 2016
Planeta Radio.Izvoare de filosofie O viață dedicată filosofiei. Convorbire cu profesorul și filosoful Mircea Flonta (IV)
10 June 2016

Planeta Radio. Izvoare de filosofie O viață dedicată filosofiei. Convorbire cu profesorul și filosoful Mircea Flonta (III)

3 iunie 2016

În această ediție difuzăm cel de-al treilea episod din convorbirea realizată cu filosoful și profesorul Mircea Flonta, membru al Academiei Române, unul dintre gânditorii reprezentativi ai vremurilor noastre. Inspirat din conținutul recentului volum Drumul meu spre filozofie, apărut la Editura Humanitas, cel de-al treilea episod al convorbirii se va concentra pe descrierea experințelor filosofice trăite de Mircea Flonta în Germania, în anii ’70, ca bursier Humboldt, experiențe generate de contactul cu gândirea de avangardă a vremii, respectiv cu filosofia analitică a limbajului și, deopotrivă, cu investigațiile filosofice specializate asupra științei.