„Dumnezeu să ne ierte” – în căutarea unui monstru
17 October 2017
Documentarul Ţara moartă în regia lui Radu Jude în programul festivalului de film VIENNALE 2017
17 October 2017

Poveşti noi pentru voi la Librăria Cărtureşti-Verona

Teatrul Naţional Radiofonic şi Librăria Cărtureşti-  Verona vă invită  vineri, 20 octombrie, de la ora 17.00, la audiţia-atelier a spectacolului radiofonic  Alunecând într-o prună de Sînziana Popescu. Regia artistică: Mircea Albulescu.

În distribuţie:  Dorina Chiriac, Mircea Albulescu, Constantin Dinulescu, Alexandrina Halic, Gabriel Coveşeanu, Gheorghe Pufulete.

Redactor: Magda Duţu. Regia de montaj: Monica Wilhelm şi Florina Istodor. Regia de studio: Janina Dicu. Regia muzicală: George Marcu.

Regia tehnică: Vasile Manta

Începând din această toamnă, îi invităm în fiecare lună pe toţi copii care n-au uitat să viseze, să asculte spectacole radiofonice inspirate din poveştile contemporane. Întâlnirile cu universul sonor al întâmplărilor încă neauzite,  oferite cu generozitate de  Fonoteca Teatrului Naţional Radiofonic, se vor petrece în mansarda cu cărţi şi jucării a bibliotecii Cărtureşti- Verona, un spaţiu-loc-tărâm în care micii „spectatori-ascultători” sunt provocaţi să şi deseneze ceea ce ascultă, îmbogăţind cu propriul lor spirit creativ  lumea fascinantă pe care teatrul radiofonic o exprimă, prin specificitatea sa.

Poveşti noi pentru voi, un proiect cu multiple perspective educative, adresat tuturor copiilor, prin care producţiile Teatrului Naţional Radiofonic  pentru copii se vor afla mai aproape de sufletul şi de imaginaţia celor pentru care au fost realizate, formând astfel o nouă generaţie de ascultători.

Un proiect iniţiat şi coordonat de regizorul Mihai Lungeanu

Înscrieri la 0732003051 / inscrieri@carturesti.net