Ediție specială GPS Cultural – Fenomenul Europa Liberă
17 December 2019
Ediție specială GPS Cultural – 30 de ani de la Revoluția din 1989
18 December 2019

RADIO ROMÂNIA invită copiii la un concert de Crăciun cu acces liber!

Sâmbătă,  21 decembrie, de la ora 11.00,  Radio România vă oferă un minunat cadou muzical de Crăciun!  Două dintre ansamblurile instituției  – ORCHESTRA  DE CAMERĂ RADIO și CORUL DE COPII RADIO (dirijor: RĂZVAN RĂDOS) – vor susține la SALA RADIO un concert de colinde și cântece internaționale de Crăciun dedicat copiilor, evenimentul fiind cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

În programul concertului veți regăsi colinde românești ca După datini colindăm, Ia’n sculaţi, Moș Crăciun, Sus, boieri! sau celebre cântece de Crăciun din repertoriul altor țări, precum Jingle Bells sau Joy to the World.

Concertul se va derula sub bagheta dirijorului CONSTANTIN GRIGORE, care se bucură de o bogată carieră în țară, dar și pe plan internațional. În 2017, a fost invitat la pupitrul Filarmonicii Regale din Liège (Belgia), unde a dirijat o serie de 7 concerte.  Evenimentul se va desfășura cu participarea pianistei MAGDALENA FAUR.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.