Portret de artist: Corneliu Baba
22 September 2021
ACCESUL LA TOATE CONCERTELE FESTIVALULUI ENESCU SE FACE PE BAZĂ DE CERTIFICAT VERDE ÎNCEPÂND DIN 23 SEPTEMBRIE
22 September 2021

Recomandări culturale joi, 23 septembrie 2021

Programul de astăzi al Festivalului Internațional „George Enescu” include:

Recital al Orchestrei Filarmonicii George Enescu. Dirijor: Gabriel Bebeșelea. Ora 16:30 la Ateneul Român.

Concert susținut de Orchestra Academiei Naționale Santa Cecilia din Roma Dirijor: Daniele Gatti. Jean Yves Thibaudet – pian. Ora 19:30 la Sala Palatului.

 

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, organizează în perioada 23-26 septembrie, a X-a ediție a festivalului Strada de C’Arte.

 

Până pe 26 septembrie se desfășoară cea de-a 16-a ediție a Festivalului Cafékultour. Cafenelele, barurile și spațiile culturale alternative din Timișoara sunt scene unde tânăra creație își etalează talentul și arta.

 

Baletul Operei Naţionale Bucureşti prezintă publicului „Tango. Radio & Juliet”, spectacol coupe de dans contemporan de Edward Clug. Ora 18:30.

 

Cinema ARTA Cluj se redeschide astăzi cu cine-concertul: „Studentul din Praga”, cu CelloFun & Irina Margareta Nistor, proiecție de film mut cu sound-design live și lectură din Alfred de Musset.

 

Vernisajul expoziţiei „Living The Enlightenment. Brukenthal 300” are loc la Casa Albastră, Sala Multimedia din Sibiu.

 

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad prezintă spectacolul FAMILIA TÓT de Örkény István. Ora 19:00.

 

La The Hub din București este pus în scenă spectacolul „De ce tocmai tu?” Regia Natalie Ester. Cu Natalie Ester și Andrei Radu. Ora 20:00.