Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI Zadig de Voltaire
15 December 2016
ELDORADO (1988), ultima proiecţie din seria ISTORIA FILMULUI MAGHIAR
15 December 2016

Sărbători la Unteatru

Ca în fiecare an, ne-am propus să strângem daruri pentru copiii la care Moș Crăciun nu reușește să ajungă. Cu atât de multe scrisori pline de dorințe, Poșta Renilor e suprasolicitata și unele liste de cadouri se rătăcesc în timpul zborului. Pentru câțiva dintre micuții ale caror scrisori s-au pierdut, noi ne-am gândit să îi ținem locul Moșului și să livram niște bucurie. Pentru asta avem nevoie de dumneavoastră. Dacă doriți să fiți parte din echipa de Moși vă așteptăm să lăsați dulciuri, jucării sau orice credeți că îi bucură pe copii, sub bradutul nostru de la Unteatru.
* darurile vor ajunge la familii defavorizate, în sate cu familii numeroase si venituri reduse.

 

Vrei să retrăiești sau să descoperi atmosfera Revelioanelor de altă dată? Vino alături de noi într-un cadru de sufragerie redat în culori alb-negru, la capătul ultimului minut din 2016, minutul celor 61 de secunde, pentru a ne ura nouă românilor veșnicul dătător de speranțe: La mulți ani!

Te așteptăm într-o sufragerie dansantă, unde vor răsuna șlagăre remixate pe beaturi electro și vor fi reinterpretate scheciuri în stilul anilor de glorie. Atmosfera va fi încinsă cu celebra șampanie Zarea și bucate alese, iar distracția se anunță pe gustul petrecăreților nostalgici, dar și al celor progresiști.

Pentru a simți din plin spiritul Revelioanelor de sufragerie, imortalizăm momentele în photo boots și cut out-uri creative, desprinse din povestea vremurilor de mult apuse.

Dress code: anii ’80, liber reinterpretați în imaginația voastră. Sunt permise inclusiv blănurile artificiale și blugii turcești!

Te-am făcut curios? Vino cu gașca la Revelion de sufragerie și hai să dăm drumul la sindrofie!

*revenim curând cu mai multe detalii 🙂

Sambata, 17 decembrie, ora 10

 

Adorăm când cei mici se implică în activitațile de Crăciun! Și bucuria este cu atât mai mare cu cât vor realiza ei înșiși decorațiunile pe care le vor prinde în brad.

UNTEATRU vă invită – cu mic cu mare – la un atelier de pictură pe ceramica.
Sub îndrumarea unui trainer, cei mici vor picta cu vopseluri speciale decoratiuni de brad din ceramică.

► Pret Bilet:
tip activitate: Clopotei 3D 1 clopotel/pers = 45 lei/copil
tip activitate: Decoratiuni 2D 2 decoratiuni/persoana= 40 lei/copil
► ► Rezervari rezervari@unteatru.ro
sau sms la numarul 0721.268.516 (nume, numar de copii inscrisi si tipul de activitate)

Atelier este dedicat copiilor peste 3 ani.
În timp ce micuții își lasă frâu liber imaginației, părinții și însoțitorii vor putea savura o cafea, un ceai, o limonadă în spațiul barului UNTEATRU!