“Aventura în patru” închide stagiunea InDart
13 December 2016
Poveștile germane vor încheia programul de spectacole din acest an la Teatrul Gong
14 December 2016

Sibiu Fringe Festival- cel mai bun proiect al anului 2016 la Gala Tineretului și Sportului Sibian

Sibiu Fringe Festival, proiect al Asociației Internaționale de Tineret Become a primit titlul de cel mai bun proiect de/pentru tineret, pentru dezvoltarea mișcării culturale a tinerilor în general și din județul Sibiu în special, pentru promovarea spațiului neconvențional de manifestare și a inovației artistice. În cadrul Galei au fost decernate premii care au răsplătit activitatea de şi pentru tineret depusă de-a lungul anului 2016 de asociaţii, instituţii, grupuri nonformale şi alte structuri care au organizat pentru tineri activități specifice sau au ințiat proiecte în beneficiul tinerilor sau în care au fost implicați tineri, în folosul lor şi al comunităţii.

„Este o recunoaștere a eforturilor noastre de a aduce un plus de valoare în zona culturală la nivelul Sibiului. Creștem de la an la an, lucru foarte important.” a spus Cătalin Grigoraș- președinte al Sibiu Fringe Festival.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu cu sprijinul partenerilor săi și a avut loc miercuri, 07 decembrie 2016. Gazda evenimentului a fost Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG.

Luna decembrie devine pentru Compania de Teatru Become o lună plină de surprize, pregătite pentru iubitorii de teatru independent. Ultimele întâlniri cu publicul sibian și nu numai,au loc începând cu 16 decembrie, în cadrul turneului de la Turda, cu spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu, de la ora 19:00, la sala Turd Art.

Publicul din Rășinari este așteptat în 18 decembrie, ora 18.00, la Centrul de Tineret din Rășinari cu piesa „Insomniacii” de Mimi Branescu. O piesă despre trei indivizi, trei caractere diferite, care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste. DISTRIBUȚIA: MIKY PAICU, CĂTALIN GRIGORAȘ, IOAN ALEXANDRU SAVU.

În 20 decembrie, ora 20.00, „Gunoierul ” revine la Sibiu și se joacă în premieră la IMPERIUM CAFE – de pe str Nicolae Bălcescu, nr.24.

2 spectacole de excepție, care se vor juca la Centrul de Tineret din Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr 41 închid seria de spectacole susținute de Teatrul Become din acest an.

17 decembrie, ora 19.30 IMPRO SHOW – UN SHOW NEBUN DE IMPROVIZATIE CU O NOUA GENERATIE DE ACTORI TINERI . Un spectacol construit impreună cu publicul. Spectatorii aleg situațiile, locurile în care doresc să se întâmple acțiunea, iar actorii joacă la dorința publicului. Un spectacol în care publicul da verdicte sau chiar soluții, un spectacol în care spectatorii sunt vioara principal.Cu: Miky Paicu, Ioan Alexandru Savu, Andrei Dunaev, Raluca Eremei Barza, Cătalin Grigoras.

22 decembrie, ora 19.30 INSOMNIACII- de Mimi Brănescu. Un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste.

Teatrul Become are ca de fiecare dată surprize și pentru copii. Cei mici sunt așteptați în data de 18 decembrie, ora 11:00, la spectacolul interactiv „MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ”, unde pot aduce scrisorile cu dorințele lor de Crăciun, pentru a le înmâna personal Moșului. Un spectacol în care personajele bune vor fi interpretate de copii.