PORTRET: Charlie Chaplin – simbol al filmului mut, primul star veritabil de la Hollywood
16 April 2021
Trei spectacole excepționale ale Naționalului ieșean, disponibile online
16 April 2021

„Sorry” – întâlnire teatrală online

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri artistice de pe scena arădeană, Claudia Ieremia și Zoltan Lovas, revine (virtual) în fața spectatorilor sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 19.00, pe platforma www.eventim.ro. Ei sunt protagoniștii spectacolului „Sorry”, de Alexandr Galin, în regia lui Ion Ardeal Ieremia. Spectacolul, producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad din stagiunea 2012 -2013, este o poveste sinceră despre dragoste, viață și imprevizibilul (re)întâlnirii.

„Inna și Iuri, studenți pe vremea comunismului în Rusia, au început o poveste de dragoste în facultate, când totul părea minunat și nimic nu putea sta în calea lor. Însă visul s-a destrămat atunci când Iuri a ales să plece din țară și să guste libertatea, iar Inna a rămas în urmă. Întâlnirea dintre cei doi are loc după mai bine de 20 de ani, când fiecare are deja propria viață și cu toate acestea sunt la fel de îndrăgostiți ca prima dată. Iuri s-a întors în țară și plin de speranță încearcă să o convingă pe Inna să plece cu el pentru a-și putea trăi viața împreună”, spun creatorii spectacolului.

Pentru a intra în posesia biletului trebuie accesată platforma www.eventim.ro., alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces. Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. Spectatorii vor primi, pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, spectacolul poate fi vizionat oricând în acest interval.