PINGUINII MELOMANI pornesc într-o aventură inedită la Edenland Park
25 April 2017
Festivalul Filmului European vă pregătește de film, artă și dezbateri
25 April 2017

Spectacolul Gaițele cu Florina Cercel pe scena Operei din Timișoara

Spre încântarea unui public dornic de piese ce au trecut proba timpului, de comedii jucate de vedete, Florina Cercel revine, alături de o excelentă distribuție, în cea mai nouă montare a piesei ”Gaițele”, de Al. Kiriţescu.  Spectacolul în regia și scenografia lui Mc Ranin va fi jucat în 26 aprilie 2017, de la ora 20, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

Florina Cercel îi va avea alături, în distribuție, pe Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu. Briliantă piesă despre românismul de ieri şi de azi,  “Gaițele” (sau ”Cuibul de viespi” ) este o satiră socială în care, declara autorul ei,“ m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Biletele pentru ultima reprezentație a acestui spectacol la Timișoara în actuala stagiune se găsesc la Agenția Operei și costă, în funcție de loc, 80 sau 100 de lei.