VOCE, EMOȚIE, EVADARE de Sărbători – Tartuffe de Molière
4 January 2021
Teatrul „Gong” din Sibiu își redeschide sălile pentru public!
4 January 2021

Teatrul de Comedie sărbătorește online 60 de ani de activitate

Începem anul cu o aniversare online. În seara de 5 ianuarie 1961 a avut loc primul spectacol al Teatrului nou înființat în Centrul Vechi al Capitalei și de atunci, producțiile memorabile și evenimentele inedite au bucurat spectatori din întreaga țară și din străinătate. Pe paginile de socializare ale Teatrului de Comedie (https://www.facebook.com/TeatrulComedie/ și https://www.instagram.com/teatrul.de.comedie/), marți 5 ianuarie 2021, începând cu ora 12.00 avem ocazia de a urmări un program inedit și de a fi alături de echipa artistică a Teatrului.

Programul se va desfășura pe durata întregii zile de 5 ianuarie și va include o serie de proiecte difuzate în premieră, precum: Revizitări ale marilor dramaturgi, în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române, un proiect care aduce în prim-plan texte inedite ale dramaturgiei românești prin lecturi susținute de actorii Teatrului de Comedie (primul episod va fi dedicat lui George Ciprian și va cuprinde o povestire din volumul Măscărici și mâzgălici, în lectura actorului Marius Florea Vizante), spectacol lectură după textul Ultima iubire a lui Cezar de Horia Gârbea, regia Dragoș Huluba, debutul sketch show-ului Meniul zilei de Bogdan Cotleț și Dan Rădulescu, dar și difuzarea unor videoclipuri speciale care reamintesc momente memorabile din istoria Teatrului.

Evenimentul aniversar se va încheia cu difuzarea, de la ora 21.00, a documentarului despre înfiinţarea Teatrului de Comedie, realizat în anul 2014 de Cristina Modreanu şi Maria Drăghici, în parteneriat cu Teatrul de Comedie.