Programul Festivalului Internaţional de Film Studenţesc, CineMAiubit, 2016
6 December 2016
Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film – divanul și ecranul, de la Londra la București
6 December 2016

Teatrul Masca, în spațiul teatral al ICR Londra

După succesul de care s-a bucurat în luna august a acestui an, la „Night of the Festivals”, pe malul Tamisei, cu o serie de reprezentații ce au atras zeci de mii de spectatori, Teatrul Masca revine la Londra, pe data de 7 decembrie, pentru a evolua pentru prima dată în spațiul teatral al ICR Londra, de curând creat pentru a găzdui, în regim permanent, monodrame sau spectacole de dimensiuni mai mici.

Originala trupă bucureșteană va prezenta „Zidul”, un spectacol de gest care istorisește prin tablouri vivante o mare iubire nevoită să treacă prin cele mai dificile încercări. Prinşi în nemiloasa îmbrăţişare a Zidului, viaţa celor doi protagoniști devine o continuă încercare de evadare, de salvare. Spectacolul este regizat de Mihai Mălaimare și îi are în distribuţie pe Cristina Panait şi Eugen Fetescu, iar scenografia e semnată de Remus Alexandru Gabor, muzica de Răzvan Alexandru Diaconu și coreografia de Mirela Simniceanu.

Fondat de marele actor Mihai Mălaimare, Teatrul Masca este singurul teatru de gest, pantomimă şi expresie corporală din România, o instituție de spectacol admirată peste tot în lume, ale cărei montări impresionează atât în cadrul clasic al sălii de teatru, cât şi în spații publice (piețe, parcuri, stații de metrou) și neconvenționale.

Evenimentul londonez este organizat în parteneriat de Primăria Municipiului București şi Institutul Cultural Român din Londra.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă invităm să vizitați www.icr-london.co.uk și https://www.facebook.com/ICRLondon/