Migranţii eşuaţi la ţărmul Mediteranei ajung din jurnalele de ştiri pe scena de teatru în Migraaaanţi după Matei Vişniec
11 October 2017
Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI: Tango de Sławomir Mrożek
12 October 2017

Teatrul Stela Popescu anunță o premieră absolută în România – Lampio și grăuntele de lumină

o poveste originală, adaptată și dramatizată pentru copii

Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!

Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Și uite așa apar miracole, magie, prieteni, provocări , iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă menirea în viață, pentru că el asta caută, de fapt.

Dragi copii de toate vârstele veniți să îl vedeți pe micul Lampio într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent și descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veți cunoaște și alți licurici, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței. Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul nostru prieten, Lampio, trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea.

Vă invităm să vedeți o poveste delicată și plină de sensibilitate, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Își dă concursul corpul de balet al teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie.

Lampio și grăuntele de lumină inspiră, înalță și schimbă. Copiii își vor găsi un nou supererou care reușește să-și atingă scopul prin cunoștere și perseverență. Lampio este în fiecare dintre noi și oglindește căutările noastre, ale tuturor.

Public recomandat – +4

Durată – 60 min

Palatul Național al Copiilor, Sala Mică

AVANPREMIERĂ – 9 și 10 OCTOMBRIE, ORA 10,00

PREMIERĂ – 16 OCTOMBRIE, ORA 19,00

Reprezentații – 17, 23 și 24 octombrie, ora 10,00

10 noiembrie, ora 10,00

11 noiembrie, ora 11,00