Le Meilleur de Slon – Festivalul de Film Francez
1 November 2016
Premiera spectacolului Amanta de la Prânz la Sala Mare a Clubului Quantic
1 November 2016

Teatrul Stela Popescu va lansa, de 1 decembrie, feeria folclorică ‘România, țară magică’

Cel mai tânăr teatru de repertoriu din București, Teatrul Stela Popescu, pregătește, după o săptămână agitată, plină de evenimente, la fel de fapt, ca cele petrecute în toate lunile de la debutul instituției în viața artistică românească, o premieră specială, care va fi lansată chiar de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Premiera România țară Magică este o feerie folclorică plină de fantezie, muzică, mișcare și culoare, pe ritmurile vibrante ale bătutelor și sârbelor românești, care va fi lansată cu ocazia Zilei Naționale a României, prin spectacole speciale care vor avea loc în zilele de luni 28 noiembrie și marți 29 noiembrie a.c., ora 10:00, la sediul instituției de la Palatul Copiilor.

FESTIVALUL CÂNTECULUI CARE FACE MINUNI, ed. I-a — director Daniel Filipescu, alături de pianista Mădălina Florescu, soprana Andreea Blidariu, balerinii Alex Mălăeru, Silvia Mauritiu, invitat special tenorul Florin Diaconescu — își continuă seria de spectacole gratuite la alte case de copii, școli speciale bucureștene, după periplul național din octombrie.

Coregraful Ștefan Soare și baletul Teatrului Stela Popescu fac ultimele retușuri pentru un turneu incandescent la nivel național și instituțional.

Până atunci, marți , 29 noiembrie, Teatrul de la Palatul Copiilor va găzdui DECERNAREA PREMIILOR DE EXCELENȚĂ PENTRU ÎNTREAGA ACTIVITATE unor mari personalități muzicale, de către FORUMUL MUZICAL ROMÂN.

Fiți alături de noi și bucurați-vă de succesele noastre! Succesele noastre sunt și ale copiilor care ne aplaudă!

(M.A.)