Radio România paticipă la UK International Radio Drama Festival cu producţia de teatru radiofonic Ping-pong de Sandu Macrinici în regia lui Mihnea Chelaru
23 January 2018
„Gloria”: povestea unei persoane oneste într-o lume coruptă
24 January 2018

Twelfth Night, o producție The Royal Shakespeare Company la Happy Cinema București

Happy Cinema difuzează în curând întreaga stagiune The Royal Shakespeare Company 2018, formată din 4 spectacole: A douăsprezecea noapte, Romeo și Julieta, Nevestele vesele din Windsor și Macbeth.

Deschidem stagiunea The Royal Shakespeare Company cu „Twelfth Night”, spectacol care va fi proiectat sâmbătă, 3 martie, de la ora 16:00. „Twelfth Night” este povestea unei iubiri neîmpărtășite – amuzantă, dar în același timp sfâșietoare. O pereche de gemeni este despărțită de un naufragiu, iar cei doi frați, Viola și Sebastian, sunt nevoiți să-și poarte singuri de grijă pe un teritoriu străin.

SPECTACOLUL ESTE DIFUZAT ÎN VERSIUNEA ORIGINALĂ, FĂRĂ SUBTITRĂRI.

Christopher Luscombe, actor și  regizor al unor spectacole apreciate de publicații ca The Daily Telegraph, se întoarce la Royal Shakespeare Company pentru a aborda cea mai importantă comedie a lui Shakespeare, o interpretare sclipitoare și dulce-amăruie a „vicisitudinilor soartei”, cu Kara Tointon și Adrian Edmonson.

The Royal Shakespeare Company este o organizație prestigioasă care  își are reședința în Stratford-upon-Avon și scoate peste 20 de producții anual, reunind numeroși regizori și actori de seamă.

Costul biletului este de 26 de lei și poate fi achiziționat de la Happy Cinema București în Liberty Center sau online de la www.happycinema.ro.

Durata aproximativă a spectacolului este de 3 ore.

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/

Vizitați-ne pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/144803206228330/