Născut în România – Invitat: psihanalista Lavinia Bârlogeanu
12 September 2017
AUDIO – Expoziția „CAMERA LUCIDA” la Muzeul Național de Istorie a României
14 September 2017

AUDIO Ultima zi de propuneri pentru Premiile Constantin Brâncoveanu

“Faptul că am ajuns la cea de-a patra ediţie dovedeşte că este un demers apreciat, iar Alexandrion Group are forţa şi dorinţa necesare pentru a onora valorile culturii române. Pentru cei mai tineri, Fundaţia Alexandrion organizează Gala Premiilor “Constantin Brâncoveanu” în onoarea şi amintirea unei întregi familii care a marcat istoria şi cultura în ţara noastră”, a spus Nawaf Salameh, CEO şi fondator Alexandrion Group.

“Aceste premii, care se acordă lucrărilor mai importante şi personalităţilor mai importante din mai multe domenii, sunt o primă de încurajare pentru oamenii de ştiinţă şi cultură într-un timp în care totul se schimbă”, a declarat academicianul Dan Berindei într-o conferinţă de presă. “Riscăm poate să devenim sclavii unui sistem informatic şi totuşi trebuie să ne păstrăm condiţia de oameni, cugetători, veşnic creatori”, a adăugat academicianul Dan Berindei.

Gala Premiilor “Constantin Brâncoveanu”, ediţia a IV-a, va avea loc pe 26 septembrie, la Ateneul Român, unde vor fi decernate şapte premii pentru arte, două pentru ştiinţă şi economie, şi unde sunt aşteptaţi 800 de invitaţi.
reportaj de Madalina Corina Diaconu