Gaudeamus de primăvară: celebrarea poeziei la Editura Casa Radio
18 March 2021
Timpul prezent în literatură – Andrei Codrescu: “Ginsberg m-a luat sub aripa lui“
19 March 2021

Avanpremiera Festivalului de conferințe „Despre lumea în care trăim” 2021

Fundația Humanitas Aqua Forte și Editura Humanitas ne invită, vineri, 19 martie, de la ora 19.30, la o avanpremieră a ediției 2021 a Festivalului „Despre lumea în care trăim” – o întâlnire #live #online cu cei patru conferențiari: scriitorii Ioana Pârvulescu și Radu Paraschivescu, profesorul de relații internaționale Valentin Naumescu și analistul de politici publice Sorin Ioniță. Gazda acestui eveniment va fi Gabriel Liiceanu.

Radu Paraschivescu, Valentin Naumescu, Ioana Pârvulescu și Sorin Ionita sunt invitații care vor susține conferințele din cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului „Despre lumea în care trăim”, care se va desfășura anul acesta pe 27 și 28 martie exclusiv online și va putea fi urmărit de oriunde din România și din lume. Partenerii lor în dialogurile în profunzime din partea a doua a fiecărei conferințe vor fi Cătălin Striblea, Ovidiu Nahoi, Cătălin Ștefănescu și Marian Voicu.

Festivalul „Despre lumea în care trăim”, seria anuală de conferințe și dialoguri culturale şi ştiinţifice pe teme de actualitate organizată de Fundația Humanitas Aqua Forte, va aduce și anul acesta în fața publicului subiecte importante, care descriu vremurile prin care trecem, neuitând de contextul care ne-a adus aici, și invitați care propun perspective noi, foarte bine documentate. Fiecare invitat va susține o conferință de o oră, urmată de un dialog în profunzime.

Biletele, în valoare de 35 de lei, sunt disponibile în rețeaua Eventbook: https://eventbook.ro/festival/festivalul-de-conferinte-despre-lumea-in-care-traim.

Achiziționarea unui bilet permite urmărirea live a fiecărei conferințe și include o valabilitate de două săptămâni pentru a putea vedea sau revedea evenimentul. Abonamentul la toate cele patru conferințe, în valoare de 100 de lei, se poate achiziționa în rețeaua Eventbook aici: https://eventbook.ro/other/bilete-festivalul-de-conferinte-despre-lumea-in-care-traim-abonament-2021.