ILUSTRATE  DIN CUBA – Cimitirul Cristofor Columb din Havana
12 November 2016
ILUSTRATE DIN CUBA – Plaja Varadero
13 November 2016

Azi la Radio România Cultural: Bilet de îmbarcare spre… Deva, iar apoi către Cuba pentru a ne relaxa câteva minute pe Plaja Varadero…

E construit pe fundaţia unui fost C.A.P. Un conac.  Unul pentru boieri contemporani.  Cai, natură, atmosfera boemă a secolului XX şi o poveste ca o lecţie despre turism.

* * *

Lăsând în urmă România mea, a ta, a noastră… ne pregătim paşaportul pentru a ne continua călătoria, de data aceasta în jurul lumii. Cât despre destinaţie, aşa cum v-am promis deja data trecută, rămâne tot Cuba. Cu alte cuvinte, o nouă „ilustrată sonoră” ne-a fost expediată de pe meleagurile cubaneze de către colegii noştri de la Radio Taino. Astăzi vom ajunge într-un loc încântător prin peisajul mirific şi nisipul său fin, perfect pentru petrecerea unui concediu de neuitat: Plaja Varadero – recunoscută în întreaga lume pentru apele sale de un albastru delicat, calde şi limpezi de-a lungul întregului an. Aici vin nu doar pasionaţii de relaxare ori cei ce iubesc înotul, ci şi amatorii de distracţii, fiindcă locul este vestit şi datorită cluburilor sale de noapte.

* * *

Vă aşteptăm astăzi, 13 noiembrie, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.