FLORENŢA – ORAŞUL FAMILIEI MEDICI
17 September 2016
JAPONIA
18 September 2016

Bilet de îmbarcare spre… malul mării şi apoi către Japonia, la Tokyo unde vom vizita Centrului de Arte Marţiale Shiseikan Dojo

O plimbare la malul Mării Negre şi propuneri pentru o altfel de vacanță decât cea de la plajă. Unde vom întâlni la tot pasul mister, istorie… locuri unde timpul aşteaptă. Poate chiar pe noi.

* * *

Lăsând în urmă România mea… a ta… a noastră… pornim la un ceva drum mai lung, spre continentul asiatic, pentru a vizita Japonia. O ţară impresionantă, cu un patrimoniu cultural bogat, care oferă o fuziune unică şi interesantă de tradiţional şi modern, unde vom rămâne timp de mai multe ediţii.

Destinaţia de astăzi este capitala Tokyo, unde odată ajunşi o să trecem în revistă principale sale obiective turistice şi istorice, dar şi pragul Centrului de Arte Marţiale Shiseikan Dojo. Aici vom afla că până la un punct, la baza practicării artelor marţiale în Orient, stă o profundă înţelepciune: nu te opune forţei adversarului, cedează ca să învingi !

* * *

Vă aşteptăm , pe Radio România Cultural, www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.