Ofertă bogată de manuale la Târgul „Gaudeamus Carte Şcolară”
16 September 2016
Texte şi pretexte – realitatea de dincolo de aparenţe
17 September 2016

Azi la Radio România Cultural: IClasă

Azi, de la ora 16, la IClasa, un program radiofonic sponsorizat de editurile Niculescu și Integral.

Până pe 25 septembrie sunteți aşteptaţi, cu mic cu mare, la cea de-a XIV-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS Carte Şcolară! Evenimentul are loc în Piaţa Universităţii pe esplanada cu statui amplasată pe Bulevardul Regina Elisabeta. Editorii Bogdan Vîlceanu și Daniel Barcaru vă spun de ce să veniți la târg.

Sunteți profesor sau învățător? Visați să coordonați activitatea dintr-o școală? Acum e momentul. In perioada 13 septembrie – 2 octombrie puteți depune dosarul de concurs pentru ocuparea unui post de director sau director0adjunct al unei unităţi şcolare. Mirela Stana are amănunte.

Programul de burse pentru liceeni FLEX a fost creat de Congresul Statelor Unite în anul 1992. 24.000 de liceeni din Europa, Asia, Centrală şi Eurasia au beneficiat până în prezent de acest program care durează un an şcolar . Elevii români născuţi între 1 ianuarie 2000 şi 15 iulie 2002 pot obţine una din cele 24 burse pentru anul şcolar 2017/2018. Inscrierile se fac online până pe 18 octombrie, iar mai multe informaţii vă oferă în interviul emisiunii, Eliza Chirilă, reprezentant naţional al burselor FLEX:

Adela Nedelcu a absolvit facultatea de pedagogie a Universităţii din Craiova. In prezent este ajutor de educator la o grădiniţă în oraşul Brighton din Marea Britanie.O rubrică realizată în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Colega mea, Anca Ionescu v-a pregătit la Scoala pe glob, informaţii despre prima şcoală românească.