AUDIO – Art Safari Kids – copiii şi arta
22 May 2017
Storymania – Bacovia
22 May 2017

Vorba de cultură – Invitată Iulia Iordan, scriitoare pentru copii și educator muzeal

În perioada 22 – 26 mai, emisiunea „Vorba de cultură” (Radio România Cultural) o are ca invitată pe Iulia Iordan.

Iulia Iordan este scriitoare pentru copii și educator muzeal. Absolventă a Facultății de Filosofie (Universitatea din București), are un master în Teoria și Practica Imaginii la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii, precum și studii de specialitate în pedagogia și psihologia vârstelor mici. Timp de zece ani a fost educator muzeal la Muzeul Naţional de Artă al României, unde a realizat programe educative cu copii de diverse vârste.

A scris patru cărți pentru copii: „Călătorie printre ierburi și lumină” (ilustrații de Cristiana Radu, Ed. Cartea copiilor, 2012 – premiul pentru cea mai frumoasă carte pentru copii la concursul „Cele mai frumoase cărți din România”), „Luli și căsuța din copac” (ilustrații de Cristiana Radu, Ed. Cartea copiilor, 2015), „Povești din calendar” (ilustrații de Veronica Neacșu, Ed. Vellant, 2015), „Da’ de ce să mă întorc în timp?” (ilustrații de Anca Smărăndache, Asociația Metru Cub, 2016).

Din 2016 este membră a Asociației Da’DeCe, specializată în proiecte culturale pentru copii.

Ascultaţi-o pe Iulia Iordan în emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată la Radio România Cultural, de luni 22 până vineri 26 mai, între orele 12:00 şi 12:30. Realizatoare, Ema Stere.