PUERTO RICO
29 April 2017
CUBA – HAVANA
30 April 2017

Bilet de îmbarcare spre… Iaşi şi Mânăstirea Dobrovăţ, iar mai apoi… către Cuba, unde vom vizita Havana – sufletul cubanez

În vila cu „turnişor pătrat”, situată în Copou, scriitorul s-a stabilit cu familia sa numeroasă în 1918 şi a locuit aici până în 1936, când s-a mutat la Bucureşti. Continuăm azi vizita acestui muzeu şi apoi ne luăm rămas bun de la Iaşi. Pe drum ne oprim şi la  Mănăstirea Dobrovăţ.

* * *

Părăsim România şi ne pregătim pentru un drum lung, tocmai în Cuba, o ţară despre care se spune că nu o poţi înţelege decât după ce o vizitezi. Pentru început vă invităm la o plimbare prin capitala Havana (o aşezare cu un farmec aparte, în care urmele trecutului bogat şi al norocului schimbător, sunt vizibile la tot pasul), după care vom face cunoştinţă cu o religie foarte populară printre cubanezi, Santeria.

Dacă vă place provocarea şi doriţi să ne rămâneţi alături… Biletul de îmbarcare se oferă gratuit !

* * *

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, astăzi 30 aprilie 2017, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.