Bilet de îmbarcare spre… Polovragi, iar apoi către Cuba pentru a cunoaşte istoria Cimitirului Cristofor Columb…
23 June 2018
Cele mai frumoase orașe hanseatice ale Germaniei
27 June 2018

Bilet de îmbarcare spre… Oltenia, iar apoi către Cuba pentru a ne relaxa câteva minute pe Plaja Varadero…

Gorj şi Vâlcea – două județe şi o singură poveste. Astăzi rămânem în Oltenia de sub munte – locul cu poveşti de spus şi de ascultat. Schiţăm harta aşezărilor dacice şi cunoaştem oamenii locului.

 

* * *

 

Lăsând în urmă România mea, a ta, a noastră… ne pregătim paşaportul pentru a ne continua călătoria, de data aceasta în jurul lumii. Cât despre destinaţie, aşa cum v-am promis deja data trecută, rămâne tot Cuba. Cu alte cuvinte, o nouă „ilustrată sonoră” ne-a fost expediată de pe meleagurile cubaneze de către colegii noştri de la Radio Taino. Astăzi vom ajunge într-un loc încântător prin peisajul mirific şi nisipul său fin, perfect pentru petrecerea unui concediu de neuitat: Plaja Varadero – recunoscută în întreaga lume pentru apele sale de un albastru delicat, calde şi limpezi de-a lungul întregului an. Aici vin nu doar pasionaţii de relaxare ori cei ce iubesc înotul, ci şi amatorii de distracţii, fiindcă locul este vestit şi datorită cluburilor sale de noapte.

 

* * *

 

Vă aşteptăm astăzi, 24 iunie 2018, de la ora 13,15 la ora 14,00, pe Radio România Cultural şi www.radioromaniacultural.ro. dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii – „Bilet de îmbarcare”.