Dimensiunea științifică a artei: Bogdan Bocșe – NFT – Non Fungible Token, arta digitală cu rădăcini în tehnologia criptomonedelor
5 April 2021
ȘTIINȚA 360 – COVID, O PANDEMIE ÎN DESFĂȘURARE
5 April 2021

Cafeneaua de știință – 5 aprilie 2021 – De ce cred oamenii în trăznăi? 

 
 
Fragmente din dezbaterea Cu Bună Știință organizată de Bucharest Science Festival (https://www.facebook.com/BucharestScienceFestival.RO) și Radio România Cultural (https://www.radioromaniacultural.ro/ ) în data de 5 apriliea.c. , ora 19:00 live pe facebook  Bucharest Science Festival și  Radio România Cultural și pe Zoom  Bucharest Science Festival.
Invitate: Anca Velicu, cercetător la Institutul de Sociologie al Academiei Române, unde, în cadrul Laboratorului pentru Sociologia comunicării și a spațiului public, studiază modul în care copiii folosesc internetul și tehnologiile digitale.

Ana Iorga, medic, specializată în științele comportamentale. În 2012 a fondat Buyer Brain, primul laborator de neuromarketing din România. În prezent compania are sediul în Londra.

Ioana Podina, psiholog și psihoterapeut, cadru didactic în cadrul Universității din București, coordonatoarea Laboratorului de Științe Cognitive Clinice, a cărui misiune este de a produce și a disemina cercetări de actualitate din domeniul sănătății mintale.. În 2020 a fost laureată a premiului Ad Astra pentru excelență în activitatea de cercetare din ultimii 5 ani.

Dezbaterile Cu bună știință sunt organizate de Bucharest Science Festival, fondator și director Alexandru Toma Pătrașcu și Radio România Cultural.