TIMPUL PREZENT ÎN LITERATURĂ – Claudiu M. Florian
16 September 2016
De la Porţile de Fier până la Muntele Athos în interbelic
16 September 2016

Caravana Poveștilor revine în Parcul Drumul Taberei

După ce-a umblat în lung și-n lat și mii de copii a bucurat, Caravana Poveștilor se pregătește pentru ultima oprire. Echipa Bibliotecii Metropolitane va umple remorca galbenă cu tot ce trebuie: cu cărțile de povești pentru atelierul de lectură de la 10.00, cu hârtie, cu creioane colorate și acuarele, cu tot ce trebuie pentru atelierele și jocurile de peste zi.

Mămăliguță i-a spus deja Scufiței Roșii că ea va fi protagonista spectacolului de la ora 18.00, iar la final, dragi copii, vom evolua cu totii la Zumba. Nu uitați, ultima întâlnire cu Caravana de Poveste a orașului va fi în Parcul Drumul Taberei, intrarea dinspre Tricodava.

Accesul este gratuit pe tot parcursul evenimnetului!

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare și Activare (RCA) și Asociația Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice destinată tuturor bucureștenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susține activ informarea, cercetarea, educația și recreerea locuitorilor din București și județul Ilfov, și care contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții bucureștenilor prin oferta ei inovatoare și programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informații găsiți pe www.bibmet.ro și la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.