Izvoare de filosofie: Omul secolului XXI și noua epocă a filosofiei. Invitat Adrian Niță, doctor în filosofie
5 June 2020
Idei în nocturnă. Pagini de Istorie:Un secol de la semnarea Tratatului de la Trianon (2). Invitat, prof. univ.dr. George Cipăianu
9 June 2020

Despre acceptare în vremea pandemiei – Introspecții, duminică, 7 iunie 2020, ora 18.30

În timp ce veștile venite dinspre comunitatea științifică sunt dătătoare de speranțe, faptul că nimeni nu poate spune cu precizie când și cum va fi finalul pandemiei de Covid-19 menține întreaga lume într-o atmosferă de incertitudine. Putem învăța să conviețuim cu incertitudinea? Cum putem continua să ne urmărim scopurile și să trăim o viață plină de semnificație, atunci când anxietatea sau depresia ne fac să ne dorim să rămânem în continuare în izolare?

„Poate niciun moment nu este mai potrivit decât acum pentru a descoperi ceea ce contează cu adevărat pentru noi și pentru a ne demonstra că putem merge înainte, dacă nu lipsiți de gânduri negative, atunci în compania acestora.” – este de părere Ioana Alexandra Marin, psihoterapeut cognitiv – comportamental, președinta Centrului pentru Studii de Psihoterapie Cognitivă.

La emisiunea Introspecții, duminică, 7 iunie, ora 18.30, în direct, la Radio România Cultural, psihoterapeutul Ioana Alexandra Marin este invitată, prin intermediul telefonului, pentru o discuție despre “acceptare în vremea pandemiei”.

Realizator Daniela Vasile