Buletin cosmic
24 June 2022
Asteroid Day 2022 – O zi a porților deschise la Institutul Astronomic al Academiei Române
29 June 2022

Eveniment digital cu ocazia pre-lansării raportului „Automation for Good 2022”

 

30 iunie 2022

Evenimentul ”Automation for Good” în format online care va reuni reprezentanți ai organizațiilor globale și europene care propun soluții tehnologice sustenabile într-o conversație de 90 de minute, în cadrul căreia vor împărtăși cele mai bune practici și oportunități.

Evenimentul este organizat de Social Innovation Solutions (SIS), cu sprijinul UiPath, companie globală care software de automatizare pentru companii.

Cu această ocazie, Social Innovation Solutions va include în cadrul evenimentului și o pre-lansare a celui mai recent raport al său, care se concentrează pe modul în care tehnologii precum automatizarea și inteligența artificială (AI) pot fi un catalizator pentru Obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite, respectiv SDGs. R

Raportul complet „Automation for Good”, care va fi lansat în toamnă, oferă o selecție de soluții Tech pentru sectorul public și privat, în domenii ce variază de la educație, automatizarea muncii, alimentație și agricultură, climă, energie, digitalizarea sectorului public, dar și tendințe globale pentru 2030 în zona de AI și automatizare.

 

Desfășurat pe 30 iunie, ora 09:00 ora New York | 16:00 ora Bucureștiului, evenimentul „Automation for Good” se va concentra pe rolul automatizării în stimularea impactului social și în ajutarea întreprinderilor și a guvernelor să atingă obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD).

 

Agenda, 30 iunie (09:00 ora New York | 16:00 ora București):

 

16:00 – 16:10 | Sesiunea 1: Introducere și raport pre-lansare axată pe cazurile de utilizare a automatizării în alimentație și schimbări climatice

Speaker: Ciprian Stănescu, Președinte SIS

 

16:10 – 16:50 | Sesiunea 2: How automation can help organizations nurture a people first culture 

Speakers:

– Vladimir Deliu, Manager, Alianțe de învățare, UiPath

– Anamaria Dutceac Segesten, Profesor asociat în Comunicare Strategică și Coordonator adjunct pentru rețeaua AI Lund

– Ana-Maria Stancu, CEO , Bucharest Promo Robots

– Aurore Geraud, Senior Researcher, L’Atelier BNP Paribas

 

16:50 – 17:30 | Sesiunea 3: The role of automation & AI in achieving the SDGs

Speakers:

– Margareta Mucibabici, director, Afaceri publice și impact social, UiPath

– André Loesekrug-Pietri, președinte, Joint European Disruptive Initiative (JEDI)

– Ricardo Vinuesa, profesor asociat KTH la Royal Institute of Technology

 

Cei interesați de acest subiect se pot înscrie la eveniment aici: https://bit.ly/Automation_for_Good

 

Despre Social Innovation Solutions

Misiunea Social Innovation Solutions (SIS) este de a sprijini indivizii și organizațiile să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte tehnologii durabile, soluții publice și politice antreprenoriale. SIS organizează mai multe incubatoare și acceleratoare în România și Europa Centrală și de Est, lucrând cu peste 100 de start-up-uri în fiecare an. SIS dezvoltă, de asemenea, mai multe platforme pentru conversații despre sustenabilitate, tendințele viitoare și economia circulară, cum ar fi Future Summit, Sustainable Futures sau Climate Change Summit și oferă programe de consultanță și educație executivă pentru a învăța previziunea, inovația și sustenabilitatea.