PORTRET: Nicolae Filimon – autorul primului roman realist din literatura română
19 March 2020
În lipsă de cititori, librăriile sunt nevoite să își închidă o parte din spațiile fizice
20 March 2020

#ÎMPREUNĂ #DĂRUIM #SPERANȚĂ

Trăind în izolare redescoperim semnificația cuvântului ÎMPREUNĂ!

La fel ca toți românii, am trecut în ultimele zile prin trăiri transformatoare! Ritmul complex al vieții a încetinit brusc și ne-a readus la esențial, la ceea ce avem cu adevărat nevoie pentru a supraviețui. Nesiguranța pentru ziua de mâine, pentru individ și pentru familia sa, pentru locul de muncă și chiar pentru noi ca societate a devenit un fapt.

Totuși în orice rău, există un bun, iar criza aceasta ne reamintește tuturor să rămânem oameni, să acționăm cu solidaritate și empatie, să fim cu adevărat #ÎMPREUNĂ pentru a ne proteja semenii și a ne salva ca societate.

Echipa Editurii NICULESCU a pregătit cu grijă și în condiții de siguranță, pachete cu cărți, iar astăzi vom trimite câte o carte pentru fiecare pacient afectat de #COVID_19. Pachetele pleacă spre toate spitalele din țară care au pacienți diagnosticați, într-un gest de minim respect pentru oamenii aflați în suferință, prin care ne exprimăm credința că afecțiunea nu este o stigmă. Avem cu toții aceleași nevoi fie că suntem sănătoși, în izolare, carantină sau în spital.

Mesajul nostru se îndreaptă și către medici, atât de profund dedicați vocației profesionale și determinați în salvarea vieților noastre:

#VĂMULȚUMIM !